THE PUBQUIZ

The Pubquiz een hilarisch quizuitje met strijd, scherpzinnigheid en gezelligheid!

Op zoek naar een middag/avondvullend uitje voor elk gezelschap, jong en oud, waarbij een goede dosis humor en vele ‘oja-momenten’ niet mag ontbreken?

The Pubquiz verzorgt hilarische Pubquizen op elke gewenste locaties. Tijdens de acht afwisselende quizrondes leert u elkaar nog beter kennen! Samenwerking en plezier staat voorop, tijdens The Pubquiz. Een strijd om de eeuwige roem!

Duur: +/- 2,5 uur

Vanaf 10 personen

Vanaf €5,- per persoon

Inclusief: professionele presentatie, Quizmaster, teambuilding, spelmaterialen, 8 quizrondes, prijs voor het winnende team, groepsfoto en reiskosten!

Fotogallerij

Pubquiz
Teamuitje
The Pubquiz

The Pubquiz arrangementen

Pubquiz-arrangement

Pubquiz vanaf €5,- p.p.

Een quiz voor een gezellig personeelsuitje, vriendenuitje, familie uitje of samen met kennissen of teamgenoten. De acht afwisselende rondes worden in teamverband gespeeld, zo leert u elkaar van een andere kant kennen en samen te werken! Een Pubquiz met presentatie door een professionele quizmaster op iedere locatie te verzorgen in heel Nederland!

Borrel Pubquiz

Borrel Pubquiz vanaf €12,50 p.p.

Een middag/avondvullende quiz met vele hilarische en ‘oja’ momenten. De rondes worden in teamverband gespeeld, zo leert u elkaar nog beter kennen en uw eigen kennis op de proef gesteld! The Pubquiz bestaat uit 8 rondes met keuzes uit sport, algemene kennis, film en muziek etc.. onder het genot van een gezellige borrel!

Diner Pubquiz

Diner Pubquiz vanaf €40,- p.p.

Een avondvullend uitje in teamverband gecombineerd met een heerlijk drie-gangen diner bij een voorkeurslocatie of door The Pubquiz uitgezochte locatie. Laat je verassen met een heerlijk drie-gangen diner, luxueze prijzen voor het winnende team en professionele groepsfoto voor, tijdens of na The Pubquiz!

Arrangementen-Ons-kent-ons-Pubquiz

Ons-kent-ons Pubquiz vanaf €5,- p.p.

Leer je collega’s, vrienden, teamgenoten, familieleden nog beter kennen! Wie van je collega’s is dé grappenmaker? Wie van je teamgenoten lijkt het meest op Johan Cruijf? Wie van je familie is dé keukenprins(es)? Een quiz die mensen tot elkaar brengt en hilarische momenten met zich meebrengt!

Arrangementen- Muziek Pubquiz

Muziek Pubquiz vanaf €12,50 p.p.

Van Pop tot Rock and Roll, van Hollandse meezingers tot dé echte klassiekers! Een middag/avondvullende quiz met vele zingende en swingende momenten. The Pubquiz bestaat uit 8 rondes met onder andere gouwe ouwe hits, weetjes over artiesten, feiten over muzieknummers en hilarische muziekclips!

The Pubquiz

Contact

Meer informatie ontvangen of een vrijblijvende offerte aanvragen?
– Binnen 24-uur ontvangt u een vrijblijvende offerte!
– Op elke gewenste locatie te verzorgen!
– Naar eigen wens in te vullen!
– Tijdens een heerlijk diner of borrel!

Locaties

The Pubquiz-Rotterdam

The Pubquiz, Rotterdam

Café & restaurant Soif (of zoals de gasten het noemen) het beste eetcafé in Delfshaven, is nu al weer bijna 4 jaar onder leiding van Sharon Silva. Sharon investeerde in nieuwe gerechten, een wereldkok die heerlijke gerechten kan serveren en uiterst vriendelijke bediening.Bij uitstek een prima locatie voor een Pubquiz-arrangement!

www.Soif.nl

The Pubquiz-Groningen

The Pubquiz, Groningen

Het familiebedrijf Time Out bestaat sinds 1976. U kunt er terecht voor een heerlijk kopje koffie, lunch, borrel of een uitgebreid diner. Grandcafé Time Out biedt vele mogelijkheden en is een ideale plek, midden in de stad, om te genieten van een hilarische Pubquiz onder het genot van een heerlijk borrelhapje of drie-gangen diner.

www.grandcafetimeout.nl

The Pubquiz-Utrecht

The Pubquiz, Utrecht

Stadskasteel Oudaen is een monumentaal pand dat al meer dan 25 jaar hoogwaardige horeca biedt. Dit bijzondere gebouw, sinds 1296 gevestigd in het stadshart van Utrecht, ligt op loopafstand van het Centraal Station. Het Stadskasteel beschikt naast Grand-café Het Proeflokaal, à la carte Restaurant Oudaen, een Theater en een eigen Brouwerij. Deze mogelijkheden maken Oudaen uitermate geschikt als locatie voor hilarische Pubquiz in combinatie met een heerlijk drie-gangen diner.

www.oudaen.nl